Uw Bestelling Volgen

Verzending

We zijn er trots op een van de snelste verladers in de schoenenindustrie te zijn. De meeste bestellingen die van maandag tot en met vrijdag worden geplaatst, worden dezelfde dag of uiterlijk de volgende dag verzonden. Pakketten worden verzonden met UPS Ground 7-10 dagen levering met verzekering.

Houd er rekening mee dat levertijden kunnen variëren, afhankelijk van de locatie, en we kunnen deze levertijden niet garanderen vanwege factoren van derden buiten onze controle. We vragen onze klanten ook vriendelijk om een ​​telefoonnummer en e-mailadres op te geven bij het plaatsen van uw bestellingen. Dit zal enorm helpen om ervoor te zorgen dat bestellingen worden gewist en binnen een goed tijdsbestek in uw handen aankomen.

Vanwege COVID-19 kunt u vertraging oplopen in een e-mailreactie, verzendtijden en retourverwerking. Zodra uw bestelling is verzonden, wordt een e-mail met verzendbevestiging met trackinginformatie verzonden.


Uw bestelling volgen

Zodra uw bestelling is geplaatst, ontvangt u een e-mail met een orderbevestiging per e-mail. Zodra uw bestelling is verzonden, wordt er ook een e-mail met een verzendbevestiging met trackinginformatie verzonden.

 • flight
  snelle verzending
 • card_giftcard
  speciaal cadeau
 • credit_card
  Gemakkelijk betalen
 • access_time
  30 dagen retour